Volledige ontzorging van uw IT werkplekbeheer

Efficiëntie en Veiligheid, Nimble's Belofte aan U

Onze Expert Managed Service voor Desktops en Applicaties biedt volledige ontzorging van uw IT werkplekbeheer. We verhogen de efficiëntie en veiligheid van uw omgeving dankzij onze beproefde aanpak voor snelle OS- en Software deployments, pro-actief Application Lifecycle Management en Threat & Vulnerability Management. Onze krachtige service zorgt voor een totaalbescherming en ondersteuning van uw desktops en applicaties. Downtime wordt verminderd, productiviteit wordt verhoogd, en u kan focussen op uw kerntaken.

 

Klaar om uw desktopbeheer te transformeren? Eén gesprek met Nimble kan het verschil maken!

security-symbol-nimble-new
package-version
production-image-nimble
severity-nimble-png2

Diensten

Security icoon

Application Threat & Vulnerability Management

Uw bedrijf beschermen tegen mogelijke bedreigingen is niet alleen belangrijk - het is absoluut cruciaal.

Bij Nimble begrijpen we het belang van beveiliging. Daarom bieden we Application Threat & Vulnerability Management aan. Met onze aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw geïnstalleerde software up-to-date is en blijft, en gerelateerde CVE's snel worden aangepakt. Wij nemen de taak op ons om risico's van applicatiebeveiliging te identificeren, beoordelen en verhelpen. Het gaat erom proactief kwetsbaarheden in applicaties te identificeren en deze aan te pakken voordat ze door kwaadwillende aanvallers kunnen worden uitgebuit. Daarnaast zorgen we voor hardening en security policies via GPO en Intune, om ervoor te zorgen dat uw omgeving optimaal beveiligd is, zonder de werking van de applicaties in het gedrang te brengen.

Levenscyclus icoon

Application Lifecycle Management

Blijf Voorop met Nimble: Naadloze Updates en Ongeëvenaarde Efficiëntie.

Onze Application Lifecycle Management (ALM) diensten beheren alles, van begin tot einde, met precisie en expertise. Dankzij onze ALM behoren verouderde apps tot het verleden. Ons gestructureerd DTAP release management garandeert een voorspelbare en regelmatige update cyclus afgestemt op de procedures binnen jouw omgeving. We volgen een gestandaardiseerde cyclus, waarbij we jouw applicatielandschap monitoren en heel snel en pro-actief updaten en ze onderwerpen aan grondige tests en security scans in een representatieve omgeving. Al onze service levels bieden maandelijkse updates. Gold en Platinum komen met het extra voordeel dat updates voor kritieke kwetsbaarheden bijna realtime opgelost worden. Dus waarom wachten? Ontdek vandaag nog hoe Nimble u kan helpen.

Virtuele box icoon

Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI)

Bij Nimble weten we dat gestroomlijnde workflows de sleutel zijn tot efficiëntie.

Daarom bieden we een top-notch Image Lifecycle Management (ILM) service voor virtuele desktops (VDI). We garanderen dat uw VDI-image maandelijks up-to-date wordt gebracht naar het meest recente patch niveau en de laatste versies van alle applicaties in de image. Hierbij gaan we steeds uit van een volledige rebuild, wat zorgt voor zuivere images zonder restanten uit het verleden. Ook hier bieden we een gestandaardiseerde release cyclus met DTAP, om naadloos te integreren in uw change management processen.

Monitoring icoon

Ondersteuning en monitoring

We weten dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we een reeks diensten op maat gemaakt voor u.

In onze service levels kan u selecteren welk niveau van Managed Service het best aansluit bij uw noden. Regelmatige health checks nodig? Onze Silver tier heeft wat u nodig heeft. Klaar om een niveau hoger te gaan? Onze Gold tier biedt dagelijkse monitoring voor die extra gemoedsrust. En voor degenen die nooit rusten, biedt onze Platinum tier 24/7 health monitoring. Ons team van Modern Workplace experten staat u ook steeds bij met toegewijde 3e lijnsondersteuning, zodat u steeds verzekert bent van de nodige expertise wanneer er onverwacht toch eens iets mis zou lopen. Onze realtime monitoring voor Digital Workspaces geeft uitgebreid inzicht en rapportering over alles wat zich in uw werkplek omgeving afspeelt. Kortom, we zijn op alle fronten voorzien om u diensten van Enterprise niveau aan te bieden. Dus laat het beheer van uw werkplekken over aan onze experten, zodat u en uw team kunnen focussen op de strategische kant van IT voor uw business!

Optimaliseer, Bescherm en Focus op je Kernactiviteiten

 • null
  Stroomlijn IT-operaties en verminder kosten.
 • null
  Verhoog productiviteit en efficiëntie.
 • null
  Verbeter de beveiliging en verklein risico‘s.
 • null
  Concentreer je op jouw kernactiviteiten.

Overzicht

Silver Gold Platinum
Application Lifecycle Management
Application Lifecycle Management
  Application Threat & Vulnerability Management
Application Threat & Vulnerability Management
  DTAP Release Management
DTAP Release management
  Image Lifecycle Management
Image Lifecycle Management
  Common Application Updates
Common Application Updates Maandelijks Maandelijks + CVE* Maandelijks + CVE*
  Health Check
Health Check Maandelijks Dagelijks Dagelijks
  Control plane management
Control plane management Enkel VDI Enkel VDI
  3e-lijns ondersteuning
3e-lijns ondersteuning 8/5 24/7
  Doorlopende vulnerability scanning
Doorlopende vulnerability scanning
  Realtime monitoring
Realtime monitoring
  Emergency BCP desktop (AVD)
Emergency BCP desktop (AVD)

* Zodra een CVE met kritieke ernst is geïdentificeerd, wordt een update gestart.

Waarom Kiezen Topbedrijven voor Nimble?

Maximale Beveiliging:

Altijd een stap voor op dreigingen met Nimble!

ALM Excellence:

Nooit meer verouderde apps, dankzij Nimble’s expertise.

Afgestemde Support:

Maatwerk monitoring en support, precies zoals u het wilt.

Maak een afspraak

Klaar om uw IT-beheer te transformeren? Vul nu uw gegevens in en krijg direct toegang tot onze exclusieve brochure. Ontdek hoe Nimble’s Managed Services niet alleen uw dagelijkse operaties vereenvoudigen, maar ook de weg vrijmaken voor efficiëntie binnen uw bedrijf.

Door uw informatie te delen, zet u de deur open voor een persoonlijke, vrijblijvende consultatie die volledig is aangepast aan uw zakelijke uitdagingen. Onze experts staan te popelen om met u in contact te komen en samen de mogelijkheden te verkennen die Nimble biedt.